JADILAH PENGIKUT

Total Pageviews

Monday, 27 August 2012

JAMUAN EIDULFITRI PKR NEGERI PERAK MERIAH!!TAIPING 26 OGOS 2012 : Jamuan Eidulfitri 1433H bagi Parti KeADILan Rakyat (PKR) peringkat Negeri Perak berlangsung meriah dengan kehadiran Ketua Umum PKR, Dato'Seri Anwar Ibrahim,Pengerusi Majlis Pimpinan Negeri (PKR) Perak, Dr. Muhammad Nor Manuty dan barisan kemimpinan PKR Cabang di seluruh negeri termasuk Pimpinan DAP dan PAS.
Program yang yang bermula jam 4 petang dan berakhir jam 6.30 petang di Dataran Fun Fair, Jalan Simpang,Taiping dengan semangat perubahan luar biasa dibanjiri lebih 2000 rakyat dari pelbagai kaum.
Antara tetamu pimpinan DAP yang hadir ialah Ahli Parlimen Beruas, Dato' Ngeh Koo Ham dan Ustaz Idris Ahmad mewakili PAS.
Rumah terbuka itu menyaksikan Dato Seri Anwar yang juga merupakan Ahli Parlimen Permatang Pauh pemimpin PKR negeri turun padang untuk beramah mesra dengan rakyat pelbagai lapisan.
Sambutan ‘luar biasa’ masyarakat t itu menyaksikan orang ramai berpusu-pusu sejak pukul 3 petang lagi untuk bertemu dengan pimpina Pakatan Rakyat walaupun majlis hanya dijadualkan bermula 4 petang.


video


Kehadiran masyarakat pelbagai kaum bukti rakyat mahukan perubahan.


Angkatan Muda Keadilan (AMK Perak) menaja kuewtiaw goreng.

 
Antara hidangan yang disajikan lemang,ketupat dan rendang. Air cendol,bihun sup,mee rebus,sate dan 3 ekor kambing bakar yang ditaja khas juga habis kurang 2 jam.
 

 

 


 
 

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete